14 oktober 2009

comeback

blev ju en liten paus från bloggandet men nu är jag tillbaka igen .

Min dag har varit så jävla sjukt bra

  • Snö
  • God mat i skolan
  • Sluta tidigare
  • Fick veta att jag har sov morron imorn

Sen när jag kom till Gimo tänkte jag att , nä tamme fan att jag ska ta och köpa mig en trisslott , kommer säkert vinna 25000 eller något . Köpte en , vann inte ett piss . MEN när jag kommer hem så har jag fått ett brev från folksam där dom så fint förklarar att jag är 4% invalid ( HAHAHA. " inte mer ? " sa min pappa ; ) och därför kommer få ett femsiffrigt belopp i ersättning. Tänker dock inte berätta mer detaljerat hur mycket , men VA I HELVETE ?! så jäääävla skönt . Trodde först inte på det , knappt så jag inte gör det nu . Väntade bara på att nån jävel skulle hoppa fram och skrika PUNK'D åt mig . Så jävla bra dag !

Ännu bättre blev den av att spendera tid med Cillan som färgade mitt hår ( mörkare ) asfint. Och så spelade vi Buzz med Esther ;) . Nu ska jag alldeles strax gå och knoppa , ska bara ringa min älskade mor först !

2 kommentarer:

  1. vadå 5 siffrit? :P har du problem i huvet eller kroppen :P hur mkt får man för en sån grej igentligen ?

    SvaraRadera
  2. Min lilla hjärtans Louise,antligen efter allt jobb med folksam, mamma ar bra pa försakringar va: ) dina pengar :)plasera dem smart. Du maste ju va annu sötare nu da för du va ju fin i haret före med tycker jag Kram mamma

    SvaraRadera