05 augusti 2009

en dag på stan m. C

Åkte ju in till stan å handlade sen mötte jag upp cillan på stationen , gick till max , köpte milkshake av någon som behövde klippa sig. Sen satt vi där och pratade ett bra tag. Efter det bar det av till New Yorker, letade efter mina aaaaasfina jeans men nej fanns dom kvar eller ? skulle inte tro det. Men de är väll lika bra eftersom jag inte har pengar p.g.a att cp Eva inte har satt in min lön än , fast hon skulle ha gjort det i slutet av juli. bra däääär.
Sen gick vi till HM , där nån kille strippade mitt i affärn , eller aa strippa kanske var att ta i , men halvt iallafall . Såg ju bra ut till en början sen när han vände sig om blev det ju genast ett mardröms scenario haha. Aja sen när vi kom till busstorget va de nå idioter där som protesterade för att få lägre biljett pris på bussarna. Vafan , 15 spänn har man väll råd med ? Och sen när man ska börja betala 30 så har man förmodligen ändå jobb så då har man råd med det med , passar det inte kan man väll fan cykla.

Sen så kom de fram nån ssu:are och bjöd in oss till en gratis timbuktu konsert imorn på vaksalatorg , men jag ska ju till Nybro imorn så det kommer ju inte gå , om det är nån som är sugen så börjar den 21.00.
Och sen är det ju också kul att alla ska på reggaefestivalen utom jag , nu när det är så bra artister som kommer. Grattis till mig !

1 kommentar:

  1. asså hahah du skulle sett din min igår på hm! jag svär hahahha jag dog haha.Skulle berätta för morsan om det igår,tror du jag kunde prata eller?Kunde inte andas förfan hahahah

    SvaraRadera